Libra Internet Bank

18 septembrie: Workshop gratuit pentru IMM-urile din sectorul Industriilor Creative si Culturale privind programul de finantare cu garantii din fonduri europene

Bucuresti, 30 august 2017: LIBRA INTERNET BANK , organizeaza in Bucuresti un workshop privind modalitatile de finantare pentru microintreprinderi cu garantii din fonduri europene prin programul CCS.

Evenimentul va avea loc pe data de 18 septembrie, la Spatiul Public European din str. Vasile Lascar, nr. 31, parter, Sector 2:, intre orele 10:00 si 12:00.

Participarea este gratuita, iar inscrierile se pot efectua aici.

In cadrul workshop-ului vor fi detaliate oportunitatile oferite de noile produse de creditare cu garantie 75% din fonduri europene dedicate Industriilor Creative si Culturale: arhitectura, arta, design, moda, film, muzica, traducere, editare de carte si ziare, productie TV & radio, publicitate, software, jocurile video, artele scenei.

LIBRA INTERNET BANK este prima banca din Romania care a semnat acordul de garantare sustinut de noul Mecanism de Garantare pentru Sectoarele Culturale si Creative din cadrul programului Europa Creativa al Uniunii Europene, prin care companiile beneficiaza de comison zero de garantare si garantii de pana la 70% din valoarea creditului.

LIBRA INTERNET BANK are o cota de piata de 1,04%, in primele sase luni ale anului 2017 inregistrand active totale in valoare de 4,15 miliarde de lei si un profit net de 23,96 de milioane de lei. LIBRA INTERNET BANK are o retea teritoriala de 50 de sucursale care deservesc clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate si agribusiness, precum si un canal digital care ofera clientilor servicii online.


Publicat pe: 30 August 2017