Libra Internet Bank

15 septembrie: Workshop gratuit pentru microintreprinderi privind programul de finantare EaSI cu garantii din fonduri europene

Bucuresti, 29 august 2017: LIBRA INTERNET BANK , organizeaza in Bucuresti un workshop privind modalitatile de finantare pentru microintreprinderi cu garantii din fonduri europene prin programul EaSI.

Evenimentul va avea loc pe data de 15 septembrie, la Spatiul Public European din str. Vasile Lascar, nr. 31, parter, Sector 2:, intre orele 10:00 si 12:00.

Participarea este gratuita, iar inscrierile se pot efectua aici.

In cadrul workshop-ului vor fi detaliate oportunitatile oferite de noile produse de finantare cu garantie 75% acordata prin programul EaSI, dedicate deopotriva agricultorilor, antreprenorilor si celor ce activeaza in domeniul profesiilor liberale.

Prin semnarea acordului de garantare EaSI dintre LIBRA INTERNET BANK si Fondul European de Investitii, microintreprienderile beneficiaza de comison zero de garantare si garantii de pana la 75% din valoarea creditului.

LIBRA INTERNET BANK are o cota de piata de 1,04%, in primele sase luni ale anului 2017 inregistrand active totale in valoare de 4,15 miliarde de lei si un profit net de 23,96 de milioane de lei. LIBRA INTERNET BANK are o retea teritoriala de 50 de sucursale care deservesc clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate si agribusiness, precum si un canal digital care ofera clientilor servicii online.


Publicat pe: 29 August 2017